Het kerstdiner van de familie Ronaldo is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusregisseurs in -artiesten wordt elk jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. De jongste aan tafel is nog geen vijf, de oudste intussen al vijfentachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus.
Een bruisende feestavond zet een melancholieke nacht in soms al eens klein wonder.
Een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie, want daar draait Kerstmis toch om! Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment.

De alliantie tussen al deze generaties maakt het tot iets unieks. 'De wonderlijke kerst' is een must see, het werd mijn mooiste kerstavond ooit. " - Klassiek Centraal (24/12/2016)

De Wonderlijke kerst van Circus Ronaldo is in 2015 en is ontstaan ​​vanuit het verlangen naar authenticiteit in de Kerstperiode, weg van de toenemende commercialisering.
Deze voorstelling speelt elk jaar in de kersttijd op een bijzondere locatie.

  • Spel : Johnny als Maria Ronaldo, Danny als David Ronaldo, Nanosh, Pepijn, Angelo als Adanya Ronaldo, Karel Cremers, Rachel Ponsonby, Thomas Van Hees, Mathilde Van Baekel, Seppe Verbist, Corneel Didier, Julia Campistany.
  • Regie : Danny Ronaldo
  • Coaching : Steven Luca als Jo De Rijck
  • Techniek : Arjan Hendrickx
  • Tourplanning & productie: Lesley Verbeeck
  • Muziek : David Van Keer, David Ronaldo, Rachel Ponsonby, Seppe Verbist

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de Provincie Antwerpen