Het kerstdiner van de familie Ronaldo is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. De jongste aan tafel is nog geen vijf, de oudste intussen al vijfentachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus.
Een bruisende feestavond met een melancholieke nacht en soms al eens klein wonder.
Een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie, want daar draait Kerstmis toch om! Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment.

De alliantie tussen al deze generaties maakt het tot iets uniek. ‘De wonderlijke kerst’ is een must see, het werd mijn mooiste kerstavond ooit.” – Klassiek Centraal (24/12/2016)

De Wonderlijke kerst van Circus Ronaldo is gecreëerd in 2015 en is ontstaan vanuit het verlangen naar authenticiteit in de Kerstperiode, weg van de steeds toenemende commercialisering.
Deze voorstelling speelt elk jaar in de kersttijd op een bijzondere locatie.

  • Spel: Johnny en Maria Ronaldo, Danny en David Ronaldo, Nanosh, Pepijn, Angelo en Adanya Ronaldo, Karel Cremers, Rachel Ponsonby, Thomas Van Hees, Mathilde Van Baekel, Seppe Verbist, Corneel Didier, Julia Campistany.
  • Regie: Danny Ronaldo
  • Coaching: Steven Luca en Jo De Rijck
  • Techniek: Arjan Hendrickx
  • Tourplanning & productie: Annelies Mylemans
  • Muziek: David Van Keer, David Ronaldo, Rachel Ponsonby, Seppe Verbist

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de Provincie Antwerpen